مشاوره HACCP
سیستم HACCP یا تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی ، یک استراتژی نظامند برای بهداشت مواد غذایی است که با ارزیابی و کنترل
مخاطرات شیمیایی ، میکروبیولوژی و فیزیکی در طول پروسه آماده سازی مواد غذایی از مواد اولیه تا تولید ، اعمال و اجرا می
شود . این سیستم که یک ابزار مدیریت ریسک را فراهم می کند ، موثرترین راه برای ایمنی مصرف مواد غذایی است و اجرای آن
در بسیاری از واحد های صنایع غذایی کشور های پیشرفته صنعتی با موفقعیت روبرو بوده است .
سیستم حصپ – سیستم بین المللی حصپ – حصپ – نقاط بحرانی – کنترل نقاط بحرانی
سیستم حصپ ، در واقع یک سیستم بیم المللی شناخته شده برای کاهش احتمال خطر ایمنی در مواد غذایی است . در سیستم HACCP
خطر های بالقوه شناسایی شده و در طول پروسه مواد غذایی کنترل می شوند . هر شرکتی که در تولید فرآوری و کنترل محصولات
غذایی فعالیت دارد می توند از سیستم HACCP برای حذف یا کاهش خطرات ایمنی در محصولات استفاده کند .